Beskrivelse

Fakta
Adresse
Vestergade 15A, 1.tv.
Størrelse
190 m²
Udendørsareal
Fælles gård med bænke
Rum/Værelser
6
Husdyr tilladt
Nej

Den Palludanske Gård er den ene af Vardes 2 store tilbageværende købmandsgårde. Opført i 1821 efter den store brand og i 1888 tilbygget med en ekstra etage af købmand J. W. Palludan. I 1994 blev hele hovedbygningen gennemgribende restaureret med respekt for denne bygnings særlige karakteristika og historie. Varde kommune præmierede restaureringen med Varde Bys Bevaringspris 1994.

Adgang til lejligheden sker via hall med meget præsentabel hovedtrappe. Lejligheden henvender sig til den kræsne lejer, der sætter pris på et charmerende  bymiljø og høj komfort. Bygningen ligger for enden af gågaden - Vestergade - så du får det ej heller nemmere, når du skal handle.

Lejligheden er en stor herskabslejlighed på hele 190 m² med 6 rum med højt til loftet, brede plankegulve, sildebensparket, stuk og fyldningsdøre. 

Til ejendommen hører en fælles pigstensbelagt gård med træer, borde og bænke.

  • Fjernvarme
  • Porttelefonanlæg
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Nyere køkken - fotos på vej
  • Moderniseret badeværelse med separat brus og skabe - fotos på vej

 Har du ikke været i denne charmerende købmandsgård så meld dig til en af byrundturene i Varde eller kig indenfor i gården, og du vil værdsætte bevaring af Vardes købstadsmiljø.

Bemærk, at lejen er inklusiv vandforbrug, et kælderrum i ejendommen og en P-plads i gåafstand fra boligen

 Overtagelsesdato: Fra 1. december 2018 og frem

 

Kontakt Ejendomsinspektør Henrik Mortensen på tlf. 51 60 80 70 for  at få en fremvisning eller skriv en mail til mbe@renovera.dk med navn og mobilnr. for at blive kontaktet